Doet u mee?

In Venray zijn een aantal evenementen welke elk jaar weer een groot aantal verkeersregelaars nodig hebben, zoals de X-Triathlon, de Venrayse Avondvierdaagse en de Venrayse Singelloop.

Wilt u meehelpen als verkeersregelaar bij bijvoorbeeld deze genoemde evenementen? Meld u dan aan bij de betreffende organisatie. U kunt ook lid worden van de Facebookgroep Verkeersregelaars Venray, daar treffen organisatoren en verkeersregelaars elkaar en worden regelmatig oproepen geplaatst.Eisen
Natuurlijk worden aan een evenementenverkeersregelaar enkele eisen gesteld.
Leeftijd minimaal 16 jaar. U moet natuurlijk wel goed inzicht hebben in het verkeer, en u moet goed ter been zijn. Verder dient u een korte online cursus met toets te volgen, hier bent u een klein uurtje aan kwijt. Bij een positief resultaat krijgt u een certificaat dat een jaar geldig is. Vervolgens heeft u een aanstellingsbesluit van de gemeente nodig, dat ook een jaar lang geldig is, gelijk aan het certificaat.

Als verkeersregelaar draagt u zo’n felgekleurd geel en oranje hesje, dit wordt door de organisatie verstrekt.
De Groep Verkeersregelaars Venray heeft zelf ook een aantal hesjes beschikbaar voor het geval dat een organisatie deze niet op voorraad heeft.Hoe gaat dat in zijn werk?

 1. U meldt zich aan als vrijwilliger bij een bepaald evenement
  Via de organisatie ontvangt u een link en een code waarmee u de e-learning kunt doen
 2. U doet de e-learning met toets. Bij goed gevolg ontvangt u een certificaat dat een jaar geldig is.
 3. De organisatie zorgt ervoor dat dat u op een lijst, bestemd voor de gemeente, komt te staan.
 4. van de gemeente ontvangt u een aanstellingsbesluit. 
 5. De organisatie bespreekt met u uw genomen voor tijdens het evenement.

  Waar aanmelden?
  Het eenvoudigst is te melden via onze Facebookpagina. Dit is een besloten pagina en uitsluitend bedoeld voor organisatoren en evenementen-verkeersregelaars uit de gemeente Venray.  U kunt direct op onderstaande banner klikken.