Singelloop 2020 afgelast

Beste vrijwilliger van de Stichting Venrayse Singelloop,

De afgelopen tijd zal het je niet ontgaan zijn, dat het Corona-virus op alle terreinen invloed heeft en dat vele evenementen niet plaatsvinden. Ook wij hebben met pijn in ons hart besloten, dat de RHM Venrayse Singelloop niet zal plaatsvinden op 4 oktober dit jaar. Graag leggen we je uit, hoe wij tot dit besluit gekomen zijn.

In aanloop naar ons evenement hebben we altijd in februari en maart met een heel aantal sponsoren contact en in deze gesprekken, kwam vanzelfsprekend naar voren dat bedrijven een financieel onzekere tijd tegemoet gaan. Dus staat sponsoring niet hoog op het lijstje van te regelen zaken. Dat is zeer begrijpelijk.
Daarnaast moeten we wachten met het openen van onze inschrijfmodule tot de Corona-crisis achter de rug is. En zeker met het in gang zetten van alle processen voor het regelen van alle activiteiten, materialen en vrijwilligers moeten we ook afwachten. De vraag is dan ook of er voldoende deelnemers, vrijwilligers en sponsoren mee willen doen en/of werken aan de komende editie. Dit geeft te veel onzekere factoren voor ons als bestuur van de Stichting Venrayse Singelloop, zodat we besloten hebben het evenement dit jaar niet te laten plaatsvinden.
Natuurlijk gaan we ervoor dat we op 3 oktober 2021 een spetterende en sportieve 7e editie van de RHM Venrayse Singelloop neer gaan zetten. We hopen dat we dan ook op jouw ondersteuning kunnen rekenen.

Tenslotte wensen wij jullie allen veel succes toe de komende tijd en dat jullie en jullie familie gezond blijven!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van de Stichting Venrayse Singelloop

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *